قهوه عربیکا

 

 

 

قهوه عربیکا چیست؟

 

قهوه عربیکا

 

رشد درخت قهوه Arabica نیازمند ارتفاع ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ متری از سطح دریا است. این درختان به شرایط آب و هوایی بسیار حساس بوده و نسبت به آفات نیز آسیب پذیرترند. یکی از دلایل گران‌تر بودن این نوع دانه‌ها نیز، همین شرایط سخت و حساس رشد این درخت است.

اشاره ای به ویژگی های دان عربیکا:
طعم و عطر عالی
ترشی کمتر
کافئین پایین‌تر نسبت به ربوستا،

میزان کافئین موجود در این دانه‌ها بین  ۸/. الی ۱٫۴ است.
شاخص ترین بارزه طعمی این دانه اسیدیتی کمتر است و بادی این دانه، متوسط ۱٫۲ درصد می‌باشد.
دانه‌های عربیکا بیضی شکل‌تر است.
قند و چربی بشتری نسبت به دانه های ربوستا دارد.
این دانه‌ها در برابر آفات مقاومت کمتری دارد.
دانه‌ نام برده قیمت گران‌تری دارد
75 درصد قهوه جهان عربیکا و 25 درصد را ربوستا تشکیل می‌دهد.

 

ظاهر دانه عربیکا:

 

قهوه عربیکا


این دانه ها دارای ظاهری تقریبا صاف و تخت می‌باشند. خط وسط این دانه ها دارای کمی انحنا است که با کمی دقت می‌توان آن را از گونه روبوستا تشخیص داد. 

 

 

خاستگاه قهوه عربیکا:

 

قهوه عربیکا

 


خاستگاه و مناطق اصلی کشت قهوه عربیکا در گذشته را می‌توان منطقه کوهستانی یمن، اتیوپی (جنوب غربی) و سودان (جنوب شرقی) نام برد. 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سختی گیر ؛ قیمت سختی گیر Josh ارزان ترین و محبوب ترین فروشگاه محصولات آرسی کشور Ian راه اندازی کارگاه کوچک| طرح توجیهی| آموزش پرورش| کارآفرینی و خوداشتغالی چند رد پا از من dataweb Zachary فروشگاه بخاری گازی و برقی