رشد درخت قهوه Arabica نیازمند ارتفاع ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ متری از سطح دریا است. این درختان به شرایط آب و هوایی بسیار حساس بوده و نسبت به آفات نیز آسیب پذیرترند. یکی از دلایل گرانتر بودن این نوع دانهها نیز، همین شرایط سخت و حساس رشد این درخت است.
اشاره ای به ویژگی های دان عربیکا:
طعم و عطر عالی
ترشی کمتر
کافئین پایینتر نسبت به ربوستا،
میزان کافئین موجود در این دانهها بین ۸/. الی ۱٫۴ است.
شاخص ترین بارزه طعمی این دانه اسیدیتی کمتر است و بادی این دانه، متوسط ۱٫۲ درصد میباشد.
دانههای عربیکا بیضی شکلتر است.
قند و چربی بشتری نسبت به دانه های ربوستا دارد.
این دانهها در برابر آفات مقاومت کمتری دارد.
دانه نام برده قیمت گرانتری دارد
75 درصد قهوه جهان عربیکا و 25 درصد را ربوستا تشکیل میدهد.
درباره این سایت